C19 update 11

update 11

1 april 2021

Vanaf vandaag start de uitbreiding van het nieuwe buitenrooster, hiermee komt het oude buitenrooster te vervallen.

Door deze uitbreiding veranderd het rooster van de livestream lessen, deze vind u hier.

Als warm welkom voor de leden op Zeeuws Vlaanderen organiseren we op zaterdag in Breskens een strandtraining.

Graag nodigen we jullie dan ook uit om samen in shape te blijven en zien we jullie graag op een van de trainingen verschijnen, zowel in het eggie als op de livestream!!

update 9

4 februari 2021

Vanwege het langer aanhouden van de verplichte sluiting van binnensport accommodaties hebben wij naast onze onlinelessen gezocht naar nog een andere mogelijkheid om met jullie aan de gang te kunnen.

 

Buiten sporten mag immers tot en met 17 jaar, maar judoën in de stromende regen op het eerste de beste grasveldje is in de winterperiode geen optie. Zonder COVID zouden we een dergelijk modder ballet nog wel aandurven, maar nu willen we zeker geen onnodige snottebellen en verkoudheidsklachten op ons geweten hebben.

 

Woensdag zijn we heel Walcheren en de Bevelanden doorgereden op zoek naar goede en verantwoorde locaties. Slechts 2 locaties lenen zich volgens ons voor dergelijke buitenlessen. Dat is de parkeertoren op het Scheldeplein in Vlissingen, en onder het nieuwe restaurant van Nian Hao bij de Gamma in Goes.

 

Graag nodigen we jullie dan ook uit voor deze buitenlessen. Het gewenste rooster ziet er dan als volgt uit:

 

Waar

Wanneer

Leeftijd

Tijd

Vlissingen:

Elke Woensdag

4 t/m 7 jaar

14:30-15:30

Scheldeplein 2, parkeergarage 3de etage

Zo snel mogelijk. We wachten nog op goedkeuring van Gemeente Vlissingen

8 t/m 11 jaar

15:45-16:45

12 t/m 17 jaar

17:00-18:00

Goes:

Elke Zaterdag

4 t/m 7 jaar

13:00-14:00

Goese Poort 2, parkeerplaats onder restaurant Nian Hao

Start: 06-02-2021

8 t/m 11 jaar

14:15-15:15

12 t/m 17 jaar

15:30-16:30

 

update 8

4 januari 2021

Zijn Jullie er klaar voor?

De livestream lessen starten vandaag, 4 januari!

De lessen gaan we verzorgen volgens onderstaand programma:

Elke maandag, woensdag en vrijdag:

17.00-17.30 judo, voor leden tot en met 11 jaar.

19.00-19.30 judo, voor leden 12 jaar en ouder.

20.00-20.45 bootkamp: individuele oefeningen met conditie, coördinatie en judo en jiu jitsu elementen. Geschikt voor alle leeftijden.

De livestreams zijn te volgen of terug te kijken via de playlists op ons YouTube kanaal. Gelijk ff abonneren en “liken”

Geef t door geef t door!

 

update 7

15 december 2020

De lessen zijn op last van de overheid verboden op de manier zoals we dat tot gisteren gewend waren.

We zijn ons nu aan het beraden hoe we hier binnen de mogelijkheden en op een verantwoorde manier een draai aan kunnen geven. Daarvoor is het wachten op een uitwerking van de nieuwe regels door NOC*NSF en de interpretatie van de verschillende gemeentes. Eerdere ervaringen leert dat hier een paar dagen overheen kan gaan.

Vandaag volgt er alvast een vlogje om jullie niet helemaal met lege handen te laten zitten. Klik hier voor de vlogs.

Verder proberen we zo snel mogelijk een mail te sturen naar de ons bekende mailadressen. Deze info kunt u dan ook via de socials en website terug vinden.

Hopelijk kunnen we met deze nieuwe maatregelen een ippon scoren tegen de COVID-19 en zo als winnaar van de mat stappen.

Blijf gezond en tot snel!

 

 

Update 6

Goed nieuws:

Vanaf donderdag 19 november mogen we met onze 18 plus groepen weer verder gaan op de manier zoalse voor deze korte "break".

Vooraf online aanmelden voor deze bootkamp achtige lessen.

Houd te allen tijde 1,5 m afstand. Hier is de les ook naar ingericht.

Buiten omgekleed wachten tot we de deuren open doen.

Geen gebruik van kleedkamers en sanitair.

Eigen drinken, een handoek en een positieve mindset meenemen.

We hopen jullie allemaal weer te mogen begroeten. Ff dat COVID monster uit onze mind weg knallen, al is t maar voor even.

Tot snel

 

update 5

5 november 2020

Helaas. Alle 18+ lessen blijven de komende 2 weken sowieso gesloten. We hebben zojuist een antwoord van NOC*NSF gekregen voor onze specifieke situatie. We balen hier natuurlijk enorm van, maar we hopen dat we  daarna weer snel mogen beginnen. Blijf veilig en gezond, blijf fit. Zorg goed voor elkaar, hou je aan de maatregelen. Hoe eerder we monster COVID temmen, hoe sneller we weer "back to normal" kunnen. 

update 4

5 november 2020

Totdat duidelijk is hoe we het nieuwe sportprotocol verantwoord en veilig moeten interpreteren , annuleren we tot onze grote spijt onze 18+ lessen.

Judo Bond Nederland is momenteel druk in overleg over de aanscherping van de coronamaatregelen die dinsdagavond zijn aangekondigd. Samen met NOC*NSF andere sportbonden en organisaties als NLactief hebben zij een aantal vragen ter verduidelijking aan het Ministerie van VWS voorgelegd. Zo is een begrip als groepsles op meerdere manieren te interpreteren. Wij hebben zelf vergelijkbare vragen gesteld. Daar komt bij dat wij sportschool heten, maar niet een sportschool zijn in de meest voor de hand liggende zin van het woord. We werken zo op het eerste gezicht eerder als vereniging. Een specifiek geval dus.

Zodra dit duidelijk is delen wij dit uiteraard via onze gebruikelijke kanalen. Dat kan zelfs kort voordat een training zou starten. Kijk dus kort voorvoor de training of het door kan gaan.

 

update 3

Beste allemaal,

Bij deze een update naar aanleiding van de meest recente Covid -19 maatregelen. 

Tot en met 12 jaar

De lessen tot en met 12 jaar blijven in principe ongewijzigd met hoe het nu gaat. Wij zullen als docenten tijdens de leswissel en communicatie met ouders een mondkapje dragen. Wij vragen u, in onze buurt, hetzelfde te doen. 

18 jaar en ouder

Deze groep sporters mogen met maximaal 30 personen in 1 ruimte sporten zolang er maar 1,5 m afstand gewaarborgd kan worden. Dit zullen weer bootcamp achtige lessen zijn zoals bij de eerste lockdown. Hierin ligt voor ons de grootste uitdaging en hebben we de meeste aanpassingen te doen voor wat betreft mat opruimen, lestijden, beschikbare ruimte en het daar aan gerelateerde aantal deelnemers.

In de 13 jaar en ouder groepen is dit dan al te merken. Zo kan het zijn dat er tijdens deze lessen extra deelnemers zijn die normaal in een oudere groep meetrainen maar nog geen 18 zijn. Op sommige locaties zullen deze groepen het opruimen voor hun rekening moeten nemen. Na het opruimen is er een grotere oppervlakte beschikbaar om zo veel mogelijk 18+ leden te kunnen bergen. De 13 jaar en ouder groep is dan dus ongeveer 15 minuten later klaar.

De 18+ groep zal zich voorafgaand aan de training altijd digitaal moeten aanmelden. Dit kan via de website achter de knop “reserv. 1,5m”. Op deze manier zie je ook gelijk of er voor die locatie nog plaatsen beschikbaar zijn. Op sommige locaties zullen deze groepen later beginnen om te voorkomen dat de groepen onbedoeld mixen. Zo voorkomen we ook dat er te veel mensen tegelijkertijd in de zaal aanwezig zijn. 

Op sommige locaties is er slechts een enkeling 18 jaar of ouder. Op sommige locaties kunnen we niet schuiven met de lessen. Meestal in verband met de beschikbare tijd en groepsgroottes. De betreffende 18+ leden die zo niet in hun reguliere les aan bod komen, willen we vragen zich tijdelijk bij een andere groep aan te sluiten.

Wie geen 18 jaar of ouder is en al wel meetrainde met deze leeftijdsgroep, mag zich eveneens voor deze les opgeven, zolang er nog plaats is. Wel willen we deze leden vragen zich pas op het laatste moment op te geven om de 18+ leden de eerste kans te geven.

Het tijdelijk,aangepaste lesrooster dat betrekking heeft op iedereen van 13 jaar en ouder, staat snel online op onze site , facebook en instagram. Spoedig kan men zich ook opgeven voor die 18 jaar en ouder lessen via de site.

Tot slot. Wat neem je mee naar die 18+ les:
-bidon met water
-Als de mat al is opgeruimd, (zie aangepast rooster) indien mogelijk een eigen jogamatje en handdoek.
-Als de mat nog ligt, (zie aangepast rooster) dan een grote handdoek.

Blijf gezond en tot snel.

Namens docenten en leiding Sportschool Geelhoed, Tonny Mulder