Nieuws

2e kwartaal 2020

20 maart 2020
www.sportschoolgeelhoed.nl

Open brief contributie 2e kwartaal 2020

Beste leden, ouder(s) en of verzorger(s),

 

Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen zijn ook wij getroffen door de verplichte sluiting naar aanleiding van het Coronavirus. Zo ging ons Try Out toernooi niet door en zijn al onze lessen op last van de overheid voorlopig stopgezet. Ongekende maar ook begrijpelijke maatregelen. 

 

Middels deze brief willen we de door ons gemaakte keuze aangaande het lesgeld voor het 2e kwartaal 2020 aan u overbrengen.


Over enkele dagen zal dat lesgeld weer bij u worden afgeschreven of ontvangt u de rekening van 2e kwartaal 2020 weer in de brievenbus. Dit zal de bijdrage voor een volledig kwartaal zijn.

 

Gegeven de omstandigheden rond het Corona virus doen we dat deze keer met lood in onze schoenen. We hebben hier oprecht slapeloze nachten van. Wij willen u te allen tijde waar voor uw geld geven, liefst meer dan dat.

 

Toch zien wij op dit ogenblik geen andere mogelijkheid dan het volledige bedrag af te schrijven aangezien onze kosten ook doorgaan. Een andere keuze zou voor ons op dit ogenblik simpelweg het einde van onze mooie sportschool betekenen.

 

Wij houden de ontwikkelingen rondom toegezegde compensatie via de overheid nauwlettend in de gaten. Op het moment van dit schrijven hebben we hier echter nog geen helder beeld van.

 

Om het gemis van onze lessen te compenseren en om toch met jullie “samen” te zijn, hebben we direct een YouTube kanaal geopend waarin we dagelijks een filmpje plaatsen.  Zo proberen we voor jullie de dag een beetje te breken. Hiermee willen we jullie natuurlijk ook aanmoedigen om er, voor zover mogelijk, samen wat leuks, sportief en nuttigs van te maken. Volg je alle filmpjes, en oefen je dit met z’n allen thuis, dan ben je er vast langer dan een uur in de week mee bezig. Helemaal als je de oefeningen uit eerdere filmpjes/vlogs blijft herhalen.

Link naar ons YOUTUBE kanaal.
UCgLvRsDYyGJvSAv011j7brQ

 

Daarnaast beraden we ons als leiding en docenten van Sportschool Geelhoed over een leuk compenserend evenement of compenserende evenementen. Dit met als doel het leed van de gemiste lessen te verzachten.

 

Mocht er een compensatie van lesgeld mogelijk zijn vanuit de overheid, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten. Zou u daar dan gebruik van willen maken, zou u ons dan uiterlijk 30 mei 2020 een mailtje willen sturen met als onderwerp: Corona Compensatie Overheid.

 

Zoals gezegd,niet incasseren zoals als hierboven beschreven, zou voor Sportschool Geelhoed nu “game over” zijn. Dit geldt ook voor een eventueel latere verrekening, als wij niet voor een overheids compensatie in aanmerking komen. Wilt u hier over met ons van gedachten wisselen, vragen wij u eveneens een mailtje te sturen voor 30 mei 2020, met als onderwerp: Corona Compensatie zonder overheid.  

 

We beseffen dat we een beroep doen op uw welwillendheid en vragen u bij deze om geduld en begrip in deze uitzonderlijke situatie.

 

Langs deze weg willen we in ieder geval ook een bedankje uitspreken. We ontvangen veel lieve, positieve en bemoedigende reacties op straat of online aangaande onze filmpjes, werkwijze, enzovoort. Bedankt hiervoor, dat doet ons echt goed!

 

We wensen iedereen het beste en zien elkaar hopelijk zo snel mogelijk weer!

 

Vriendelijke groeten,

 

Tonny, Dita en Liam Mulder


 
www.sportschoolgeelhoed.nl

Kleurplaat

30 maart 2020
Voor vandaag hebben we een mooie kleurplaat voor jullie. Als je een mooie time-lapse van je tekeningmaakt kunnen we zien hoe je… Meer >
 

Geelhoed vlogs

16 maart 2020
We hebben speciaal voor jullie een YOUTUBE kanaal opgezet om de Corona crisis door te komen en je niet te vervelen! Meer >
 
www.sportschoolgeelhoed.nl
Graag zoveel mogelijk delen svp:Belangrijke Mededeling: al onze lessen en evenementen zijn voorlopig tot en met 6 april… Meer >
 
 
 
02-03-2020 Meer >
 
02-03-2020 Meer >
 
 
02-03-2020 Meer >
 
Secretariaat:
Klompenpad 1
4339 PR Nieuw en Sint Joosland

 
Hoofd locatie Dojo:
Koopmansvoetpad 81
4388 AS Oost Souburg
Terug naar boven