Nieuws

Alle sportschool activiteiten op alle locaties afgelast!!

12 maart 2020
www.sportschoolgeelhoed.nl

Graag zoveel mogelijk delen svp:Belangrijke Mededeling: al onze lessen en evenementen zijn voorlopig tot en met 6 april afgelast!

 


Met tranen in onze ogen, maar in de veronderstelling dat dit de enige juiste beslissing is, cancelen we voorlopig onze lessen tot en met eind maart. 

Al eerder hebben wij aangegeven dat ook het try-out toernooi van  zaterdag 14 maart is gecanceld.
 

Net als u volgen wij de ontwikkelingen en adviezen van de Nederlandse overheid rond het coronavirus op de voet. Het kabinet heeft voor heel Nederland opgeroepen bijeenkomsten met meer dan 100 personen te annuleren, dit geldt ook voor sportclubs. Vandaar dat wij direct hebben besloten om het try-out toernooi niet door te laten gaan.
 

Helaas blijft het niet alleen bij het cancelen van het try-out toernooi. Naast de richtlijnen van de overheid komen ook de Judo Bond Nederland en het overkoepelende NOC*NSF met adviezen. Zij roepen ook op om andere clubbijeenkomsten zoals trainingen te annuleren tot en met eind maart. 
 

De Judo Bond Nederland wijst op het feit dat we te maken hebben met een contactsport waarbij sporters binnen twee meter acteren. 

Binnen twee meter is de kans op besmetting het grootst. Ze adviseren alle clubs en sporters dat risico te vermijden.Dit is in lijn met het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen te verminderen.
 

Wij hebben besloten gehoor te geven aan deze oproep. De trainingen zijn daarom voorlopig tot en met eind maart gecanceld. 

Wij willen hiermee de gezondheidsrisico’s voor besmetting van onze leerlingen en medewerkers minimaliseren. 


We snappen dat dit vervelend is voor iedereen. Verder adviseren we onze berichtgeving via site en Facebook de komende tijd in de gaten te houden. Alvast bedankt voor uw begrip.
 

Vanuit onze achterban met medische achtergrond ontvingen we dit stukje:
 

Heel ons land wordt getroffen door het Covid-19 virus. 
 

Het is enorm belangrijk de verspreiding van het virus te vertragen, zodat de ziekenhuizen de mogelijkheid hebben alle ernstig zieke mensen te behandelen. Hoe meer mensen tegelijk ziek worden hoe moeilijker dat wordt. 

Dan is het logisch dat de Judo bond besluit dat de judo scholen hun lessen niet mogen geven. Dus goed dat jullie je gezonde verstand gebruiken (ook al zie ik dat het jullie erg raakt) en doen wat goed is voor de mensen aan wie jullie les geven, en hun families , namelijk voorlopig niet lesgeven. 

Mijn complimenten!
 

Fenike Tempelman


Naast deze ingrijpende maatregelen willen wij u natuurlijk ook wijzen op de inmiddels bekende maatregelen als:

  • Regelmatig handen wassen met zeep.
  • Hoesten en niezen in de elleboog.
  • Geen handen geven.
  • Handen drogen of neus snuiten in een papieren zakdoek en deze gelijk weggooien.

Wat nu dan...

Op de les laten we vaak genoeg merken hoe blij we met jullie zijn dat jullie nog echt komen sporten en niet alleen maar lui op de bank hangen met een schermpje voor je neus. We beseffen best dat, zeker nu de scholen gesloten zijn, de schermtijd zal toenemen. Toch willen we jullie allemaal, ook diegene die niet op judo zitten motiveren om in beweging te komen en te blijven voor je gezondheid en humeur. 

Via facebook en een in allerijl opgezet youtube kanaal plaatsen we iedere dag in deze corona crisis een filmpje met een oefening of activiteit voor thuis. Abboneer je snel op ons kanaal en je mist geen filmpje. Daarna wel gaan oefenen natuurlijk. Als je op deze manier iedere dag een minuut of tien aan het kijken, oefenen en herhalen bent, heb je in een week al gauw weer een "les" uur te pakken. En als je dit met het hele gezin probeert, is het nog eens extra gezellig ook.

Heb je een leuk filmpje naar aanleiding van onze filmpjes, deel die dan gerust op de verschillende socials, vinden we leuk! (helemaal als je sportschool Geelhoed daar in noemt of tagt)

Link naar ons YOUTUBE kanaal.

UCgLvRsDYyGJvSAv011j7brQ

Daarnaast denken we met alle docenten na over een leuke activiteit voor jullie allemaal om de gemiste lessen enigszins te compenseren. Daarover later dus meer. Nu hebben we er met het maken van de filmpjes ineens een dagtaak bij ;-)

Tot snel, wees lief voor elkaar, help waar en wie je kan en blijf gezond!!

xxx Tonny en Dita Mulder

 
www.sportschoolgeelhoed.nl

Kleurplaat

30 maart 2020
Voor vandaag hebben we een mooie kleurplaat voor jullie. Als je een mooie time-lapse van je tekeningmaakt kunnen we zien hoe je… Meer >
 
www.sportschoolgeelhoed.nl

2e kwartaal 2020

20 maart 2020
Open brief contributie 2e kwartaal 2020 Beste leden, ouder(s) en of verzorger(s),   Zoals jullie ongetwijfeld hebben… Meer >
 

Geelhoed vlogs

16 maart 2020
We hebben speciaal voor jullie een YOUTUBE kanaal opgezet om de Corona crisis door te komen en je niet te vervelen! Meer >
 
 
 
02-03-2020 Meer >
 
02-03-2020 Meer >
 
 
02-03-2020 Meer >
 
Secretariaat:
Klompenpad 1
4339 PR Nieuw en Sint Joosland

 
Hoofd locatie Dojo:
Koopmansvoetpad 81
4388 AS Oost Souburg
Terug naar boven