Nieuws

Voormalig topjudoka Willeboordse blij met donatie

14 april 2019
www.sportschoolgeelhoed.nl
Voormalig topjudoka Elisabeth Willeboordse was vandaag te gast bij ons. Ze was weer even thuis zoals ze het zelf omschreef. Haar judocariere begon hier immers.


Ze reikte onder andere de prijzen uit tijdens ons maandelijkse try out toernooi. Maar dit was niet alles.
 
Begin dit jaar heeft Willeboordse een inzamelingsactie opgezet voor haar stichting "judo2inspire" voor het project “Geo Goes Dutch”.
Een stichting die kansarme kinderen uit Rio de Jaineiro middels judo een andere kant van de wereld willen laten zien. Een kant die vrij is van de ellende waar ze zelf in opgroeien. Zo hoopt ze hen te motiveren wat van hun leven te maken en ze te behoeden voor de consequenties van de verkeerde keuzes die thuis op de loer liggen. Dit doet Willeboordse door de kinderen die via school judolessen volgen en hier goed en serieus mee bezig zijn, een uitwisseling aan te bieden naar Nederland. Deze uitwisseling betreft natuurlijk een vol judoprogramma door heel Nederland met een verblijf in gastouder gezinnen.

 
Onze judoka’s hadden tijdens dit try out toernooi dan ook een mooie verassing voor de voormalig topjudoka en haar stichting. Maar liefst € 1405,07 wisten de Geelhoed leden de afgelopen weken bij elkaar te sprokkelen. Volgens Willeboordse een absoluut record onder de Nederlandse clubs. “Hier ben ik echt super blij mee, misschien kunnen we in dit jubileumjaar zelfs wel het dubbel aantal judoka’s laten overkomen” aldus een opgetogen Willeboordse.
De met olympisch brons bekroonde judoka wist alvast te verklappen dat wij als beloning voor deze bijdrage een clinic van 1 van haar ambassadeurs tegemoet konden zien. Wie van de topjudoka’s dit gaat worden is nu nog niet duidelijk. We proberen hier een mooie openingsactiviteit voor het nieuwe seizoen van te maken.

 
Met maarliefst 161 judoka's was het weer een lekker druk bezocht evenement. Meester Tonny kwam ook nog even op bezoek. 11 kinderen waren vandaag voor het eerst. Hopelijk hebben jullie het net zo naar de zin gehad als wij.

 
De bronzen medailles waren vandaag voor:
Nikki Bron
Marino de Visser

 
Zilver was voor:
Zion Adriaansen

 
Goud ging naar huis met:
Hidde van Huijstee
Cyril Asselot
Tiemen Trompetter
Damian Osté

 
De 500 puntenbeker en VIP kaart was voor:
Myfalwy Driedijk

www.sportschoolgeelhoed.nl
www.sportschoolgeelhoed.nl

 
www.sportschoolgeelhoed.nl

Fijne vakantie!!

08 juli 2019
Judopak winactie met je Geelhoedbril? Start van het nieuwe seizoen? Vakantietraining? Lees snel verder! Meer >
 
www.sportschoolgeelhoed.nl
Bij het laatste toernooi van het judo seizoen hebben onze judoka's nog aardig wat prijzen gewonnen.  1e plaatsen zijn er… Meer >
 
www.sportschoolgeelhoed.nl

Glijfeesten 2019

21 juni 2019
Dit is zooooooo gaaf!!!  INFORMATIE GLIJFEEST 2019 Meer >
 
www.sportschoolgeelhoed.nl
Niet knokken maar wokken!! Ben jij 15 jaar of ouder, kom jij dan ook gezellig wokken als afsluiting van dit leuke en sportieve… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
08-04-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
17-03-2019 Meer >
 
11-03-2019 Meer >
 
 
 
 
10-03-2019 Meer >
 
03-03-2019 Meer >
 
03-03-2019 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Secretariaat:
Klompenpad 1
4339 PR Nieuw en Sint Joosland

 
Hoofd locatie Dojo:
Koopmansvoetpad 81
4388 AS Oost Souburg
Terug naar boven