Nieuws

Eli Poppe tweede van Nederland!!

10 maart 2019
www.sportschoolgeelhoed.nl
Eli Poppe -18/-92

Eli Poppe heeft vandaag een mooie stunt verricht bij het NK tot 18 jaar in de klasse boven de 90 kilo. Met slechts 92 kilo, als kleinste van t deelnemersveld, starte hij na een eerste vrijloting in de eerste ronde.

In de tweede ronde tegen Martijn Visser van judo academie Amsterdam gaf hij een duidelijke boodschap af. In slechts 4 seconden wist hij met een mooie linkse binnen dijbeenworp (uchi mata) een ippon te scoren en zo de partij te winnen. In de halve finale stond hij tegenover de fysiek sterke Calan Wering van Ten Ren Jutsu uit Oost Groningen. Poppe werd verrast en kwam snel op achterstand. Ook bij ‘t grondgevecht kon hij een paar keer ternauwernood ontsnappen aan vroegtijdig verlies. Uiteindelijk kwam Poppe meer in zijn spel en Wering was wellicht iets te voortvarend gestart. Eli maakte een mooie heupworp/doorstuurbeweging en scoorde een vol punt voor de winst.

De finale tegen Valentino Massanga van stichting topsport Noord ging helaas verloren. Een voor de tweede keer enthousiast ingezette binnendijbeenworp werd voor een tweede keer overgenomen en bepaalde hiermee de einduitslag. Zilver!! Wij zijn blij.

 
Dylan -18/-46 kg

Dylan begon voortvarend aan zijn partijen maar kon helaas niet echt domineren en was na twee partijen klaar voor vandaag.

 
Tonny Mulder

www.sportschoolgeelhoed.nl
www.sportschoolgeelhoed.nl

 
www.sportschoolgeelhoed.nl

Geen lessen op:

18 mei 2020
Geen les tijdens de volgende bijzondere dagen: Donderdag 21 mei, vrijdag 22 mei en zaterdag 23 mei is er geen les ivm… Meer >
 
Leslocatie vrijdaglessen Middelburg Griffioen aangepast naar rugbyveld Oemoemenoe! In onderstaand overzicht de alternatieve… Meer >
 
 
 
 
30-03-2020 Meer >
 
 
 
 
 
 
02-03-2020 Meer >
 
02-03-2020 Meer >
 
 
02-03-2020 Meer >
 
Secretariaat:
Klompenpad 1
4339 PR Nieuw en Sint Joosland

 
Hoofd locatie Dojo:
Koopmansvoetpad 81
4388 AS Oost Souburg
Terug naar boven