Evenementen

Sinterklaas toernooi

Datum 24 nov 2018
Locatie Sporthal de Leye
Adres Baerdijk 43 Oisterwijk

Opzet toernooi.

 

Het Sinterklaastoernooi is een toernooi voor Judoka's van bevriende clubs. Het toernooi is zowel geschikt voor kinderen met wedstrijdervaring als voor kinderen zonder wedstrijdervaring. Er wordt gewerkt in poules waardoor iedereen een gegarandeerd aantal wedstrijden heeft en alle deelnemers krijgen een prijs. Er is een doorlopende prijsuitreiking en we streven ernaar om de Judoka’s in ongeveer één uur tijd hun wedstrijden en prijsuitreiking te laten hebben.

Om 14.00 uur zal worden begonnen met de jongste deelnemers (vanaf 3 jaar) en we zullen eindigen met de oudere deelnemers. Om ervoor te zorgen dat iedereen op het juiste niveau wordt ingedeeld, wil ik jullie vragen de Judoka’s op de juiste wijze aan te melden. Hierbij is het belangrijk om het niveau van de Judoka goed aan te geven. Naast de ervaring op wedstrijden, kan een Judoka ook veel of juist geen talent hebben voor wedstrijdjudo. Houd hier ook rekening mee. Ik zal vervolgens trachten de Judoka’s zoveel als mogelijk in te delen op geslacht, leeftijd, gewicht, graduatie en niveau.

 

Na 11 november zal ik zo spoedig mogelijk de poule indeling maken en deze aan jullie bekend maken. Gelieve het inschrijfgeld voor uw deelnemers in een enveloppe mee te nemen en op de dag van het toernooi te voldoen.


Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Bijdrage:
  • Lid
    • € 9,-
Aantal inschrijvingen: 8
Secretariaat:
Klompenpad 1
4339 PR Nieuw en Sint Joosland

 
Hoofd locatie Dojo:
Koopmansvoetpad 81
4388 AS Oost Souburg
Terug naar boven